[Bug 6137] Fix a little bug when userenv is null

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug 6137] Fix a little bug when userenv is null

bugzilla-daemon
http://bugs.koha-community.org/bugzilla3/show_bug.cgi?id=6137

Julian Maurice <[hidden email]> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|Failed QA                   |Needs Signoff
         AssignedTo|[hidden email]       |[hidden email]

--- Comment #7 from Julian Maurice <[hidden email]> 2012-01-27 15:09:47 UTC ---
Created attachment 7354
  --> http://bugs.koha-community.org/bugzilla3/attachment.cgi?id=7354
Unit tests for _GetCircControlBranch

These unit tests call _GetCircControlBranch for each value of syspref
CircControl, with and without a userenv.

Not sure about what should be returned when userenv is not set, undef or the
item branch (or maybe the patron branch)? Without the first patch it returns
undef, and the item branch with the patch applied.
Tests expect that it must returns the item branch when userenv is not set.

--
Configure bugmail: http://bugs.koha-community.org/bugzilla3/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA Contact for the bug.
You are watching all bug changes.
_______________________________________________
Koha-bugs mailing list
[hidden email]
http://lists.koha-community.org/cgi-bin/mailman/listinfo/koha-bugs
website : http://www.koha-community.org/
git : http://git.koha-community.org/
bugs : http://bugs.koha-community.org/